De vară, de lene să gătesc ceva elaborat, de mult drag ce am eu pentru brânză și roșii și nu în ultimul rând, pentru că e o combinație de arome nemaipomenite. N-am măsuri exacte, nu mă înjurați prea tare, fiecare are libertatea să pună din ingredientele favorite mai mult, important e s-o mâncați cu plăcere.
Am tăiat într-un bol, în felii, 2 roșii (una roșie, una portocalie), un ardei gras verde, am adăugat o bucată telemea de capră (puțin sărată), o bucată de telemea capră sărată (mai mică bucata asta decât cealaltă), o bucată brânză de burduf, o bucată urdă dulce de oaie - toate brânzeturile sfărâmate cu mâna, o mână măsline verzi umplute cu usturoi (am găsit la MegaiMage) și o mână măsline Kalamata. Deasupra am turnat cam o lingură ulei de măsline, o lingură mare za'atar (pe care l-am luat de la un magazin arăbesc nou depistat în piața mea cea dragă - Piața Delfinului), o linguriță sos de rodii (găsiți la MegaImage la raionul cu produse exotice sau în hipermarket-uri sau la magazinele arăbești sau turcești) - în lipsă, puteți pune zeamă de lămâie, dar gustul dulce acrișor al sosului de rodii nu poate fi înlocuit, părerea mea! ;).
Le-am amestecat și asta a fost tot! Sănătate! :)
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu