Am mai făcut-o de nenumărate ori până acum, mă recunosc vinovată :P. Astăzi m-am gândit să v-o reamintesc, diferența față de rețeta deja postată aici este că am omis țelina, am pus vreo 5 căței de usturoi și am folosit apă - pentru varianta de post și la servire, în loc de iaurt, am preferat chips-urile din lipie graham - am luat o lipie, am tăiat-o în pătrate/romburi/triunghiuri, care cum s-a nimerit, le-am pus într-o tavă de cuptor o foaie de copt, le-am stropit cu ulei aromat cu ardei iute, le-am dat la cuptor până în 10 minute, la aproximativ 180 de grade C, până s-au rumenit (aveți grijă și urmăriți-le, să nu vi se ardă). Pentru că au năvălit virușii peste mine, am pus o doză suplimentară de zeamă de lămâie și am mai picurat la servire puțin ulei aromat cu ardei iute peste ciorbă. Asta fu tot!
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu