Nu cred că are legătură neapărat cu ziua de miercuri, dar se pare că asta e una dintre zilele care mă inspiră, la ceas de seară, să experimentez o salată bună și hrănitoare. Am mai avut o supersalată de miercuri seară , iar în seara asta am făcut altă bunătate. De data asta nu m-am putut abține și am pus și ceva brânzeturi mai simandicoase, așa, nu cu un motiv anume, ci pur și simplu pentru că-mi plac și mi s-a părut potrivită alegerea asta. Să nu mai lungesc vorba, am tăiat felii o sfeclă roșie coaptă (o făcusem ieri seară) și am amestecat-o cu ciuperci trase la tigaie în ulei de măsline cu puțin usturoi. Am mai prăjit în tigaie, dar fără ulei, vreo 2 linguri cu muguri de pin și i-am adăugat la salată. Am mai pus și niște brânză de capră SaintMaure (am rupt bucățele cu mâna) și puțină brânză cu mucegai albastru (am luat de la Lidl, că tot a fost săptămâna cu bunătățuri franțuzești). Am amestecat o lingură cu ulei de măsline cu o lingură cu suc de lămâie, sare și piper și am adăugat sosul la salată. Am amestecat toate ingredientele, le-am pus pe farfurie și am mâncat. Asta a fost tot pentru seara asta. :)
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu